U SHOOOS-u vjerujemo u kvalitetne marke s ekološki prihvatljivom filozofijom, dok vam donosimo jedinstven izbor cipela i odjeće.

Tko smo mi?

SHOOOS je osnovan 2011. godine, sa sjedištem u Bratislavi u Slovačkoj, naša trgovina Shooos temelji se na ideji da "dobra odjeća počinje dobrim cipelama".

Počeli smo kao prodavač klasičnih tenisica. Postupno smo se počeli fokusirati na urbanu modu i s vremenom postali modni stručnjaci. Danas možemo ponuditi preko 1500 dostupnih modela tenisica.

Kako smo rasli, tako je rasla i naša strast za dobrim robnim markama, da bismo 2016. godine dodali odjeću u našu ponudu. Postali smo kustosi stila i kvalitete te stoga za našu kolekciju odabiremo samo najekskluzivnije i jedinstvene proizvode različitih brandova. Sve to kako biste bili sigurni da možete nositi najnovije, vrhunske, originalne proizvode.

Vjerujemo da trgovina ne treba samo raditi na prodaji već i nositi dio odgovornosti za planet. I zato se trudimo usredotočiti na marke koje su u svojoj misiji preuzele održivu filozofiju. Favoriziramo transparentne dobavljače koji potiču ideologiju fer-trgovine, proizvode izrađene od organskog pamuka ili materjala koji se može reciklirati.

Od početka Shooosa, osim kvalitetnih proizvoda pružamo i kvalitetnu uslugu kupcima. Omogućujemo slanje pošiljke u roku od jednog dana od dana narudžbe.© SHOOOS