Opće informacije o slanju i isporuci robe

Nakon što je vaša narudžba kreirana, primit ćete e-poštu s potvrdom narudžbe sa svim potrebnim podacima. Nakon što primite ovu potvrdu, provjerite podatke o adresi kako biste izbjegli probleme prilikom isporuke.

Nakon narudžbe, obradit ćemo, pakirati i otpremiti (predati kuriru) robu u roku od 24 sata od kreiranja narudžbe.

Napominjemo da se naše skladište, odakle isporučujemo sve narudžbe, nalazi u Slovačkoj, Europskoj uniji. Nakon slanja paketa bit ćete obaviješteni o ekspediciji putem e-pošte, koja također uključuje poveznicu za praćenje i broj pošiljke. Koristeći te informacije, znate točnu lokaciju i status svog paketa i možete predvidjeti kada će biti isporučena.

Dostava obično traje oko 3-5 radnih dana za isporuke unutar EU.

Međunarodna dostava traje oko 4-6 radnih dana. Imajte na umu da carinske pristojbe nisu uključene u cijenu robe i trošak dostave, a kupac ih mora platiti sam ili će DHL obaviti carinske pristojbe za kupca, a trošak će se zatražiti od kupca prije isporuke.

Ako ne primite potvrdu / otpremnicu putem e-pošte, otkrijete pogrešku ili imate poteškoća s praćenjem ili isporukom vaše narudžbe, slobodno nas kontaktirajte. Dat ćemo vam sve potrebne informacije.

© SHOOOS