SKU: VN0A5I12Y49
Boja: Smeđa / Brown

Vans Old Skool MTE-1

-30% 110 

77 

Nema na skladištu

4 boja
Ovlašteni prodavatelj - Isključivo originalni proizvodi
SLANJE ISTOG DANA
POVRAT DO 30 DANA
Whatsapp / Phone +421 910 479 500
[email protected]
Stvoreni ste za elemente™. Ovo su vaši Vanovi.
Vans MTE je nusprodukt života provedenog na otvorenom, jer znamo da bavljenje vašim strastima nije uvijek popraćeno lijepom vremenskom prognozom. Kiša, susnježica, snijeg, blato, vjetar - ništa vas neće ispriječiti u vašoj sljedećoj avanturi. Zapravo, volimo misliti da sve ovo dodaje malo okusa iskustvu. Zato smo uopće stvorili MTE.

Inspirirana aktivnostima i namjenski izrađena, Old Skool MTE-1 temelji se na našoj legendarnoj cipeli s bočnim prugama s MTE-1 arhitekturom tako da možete ostati zaštićeni od vremenskih nepogoda s Vans klasičnim stilom. Ispunjavajući novo obećanje cipele za sve vremenske uvjete, ova naslijeđena silueta ima poboljšana svojstva termoregulacije, novi HydroGuard omotač za upravljanje vlagom, laganu ulošku UltraCush™ jedne gustoće i našu klasičnu gumu za sve uvjete u obrnutom uzorku za vuču koja vas štiti od gradskih ulica do neistražene prirode. Završen s izdržljivom vodoodbojnom kožom i gornjim dijelom od tekstila, Old Skool MTE-1 donosi legendarnu Vans estetiku u beskompromisnu udobnost hladnog vremena.

Bilo da se nađete na snježnim vrhovima ili se hrabro vozite po kiši, možete krenuti s povjerenjem znajući da je svaki dio vaše opreme namjerno postavljen kako bi pružio vrhunsku svestranost. Uostalom, znamo da se nikada nije radilo o odredištu. Riječ je o pričama koje stvarate tijekom svog putovanja.

• VUČENJE - Agresivni obrnuti waffle lug uzorak spreman je za promjenjiv teren i performanse na ulici. Uvučeni uzorak gaznoga sloja ima dizajn poput gume s lamelama za povećanu trakciju.
•TERMOREGULACIJA - Zonski Primaloft® Insulation paket koristi visokokvalitetni sustav toplinske izolacije od mikrovlakana za oponašanje toplinskih svojstava paperja, održavajući vas toplim bez zadržavanja vode.
•UPRAVLJANJE VLAGOM - Novi HydroGuard Wrap pruža zaštitu od prskanja i lokvi oko cipele i preko nožnog prsta, što rezultira pouzdanim, udobnim, prozračnim vodootpornim sustavom.
• UDOBNOST I IZVEDBA - UltraCush™ oblikovana EVA podloga za stopala jedne gustoće nudi povećanu udobnost i smanjenu težinu.
Sastav: koža, tekstil

Slični proizvodi

© SHOOOS