SKU: 10030843OSP
Boja: Šarena / Multicolor

Osprey Daylite Tote Pack Silver Lining/Blueberry

75 
Dostupno
4 boja
Ovlašteni prodavatelj - Isključivo originalni proizvodi
SLANJE ISTOG DANA
POVRAT DO 30 DANA
Whatsapp / Phone +421 910 479 500
shooos@shooos.hr
Daylight torbica je spremna i čeka vaše sljedećeg dana planinarenje, vikend izlet na tržnicu i učenje u vašem omiljenom kafiću.

Daylight torbica je spremna i čeka vaše sljedećeg dana planinarenje, vikend izlet na tržnicu i učenje u vašem omiljenom kafiću. Ovaj ruksak neprimjetno prelazi iz ruksaka u torbu s višestrukim mogućnostima nošenja koje odgovaraju vašim potrebama. Podstavljena unutarnja navlaka može držati prijenosno računalo ili hidratacijski mjehur, pružajući vam više opcija za rad i igru. Izrađen s pogledom na održivost korištenjem visokokvalitetnih recikliranih tkanina koje je odobrio bluesign®, GRS-certificiranog recikliranog najlona i DWR premaza bez PFC-a.

Svestran
Serija Daylite obuhvaća kaleidoskopski niz aktivnosti od dnevnih šetnji lokalnim stazama do festivala, tržnica i globalnih putovanja.

Održivi materijali
Izrađeno od tkanina koje je odobrio bluesign®, GRS-certificiranog recikliranog poliestera i DWR-a bez PFC-a; održiva konstrukcija koja je izdržljiva i može trajati godinama svakodnevnog trošenja.

Težina: 0,5 kg
Dimenzije (CM): 43L / 38W / 21D
Tkanina: 300D reciklirana PET tkanina
Zapremina: 20L
Litra: 20L

Značajke
Unutarnji omot za dokumente
Unutarnja kopča za pričvršćivanje ključa
Bočni džepovi od rastezljive mreže
Podstavljena navlaka za laptop i tablet
Sklopive ručke i pojas za torbicu

Slični proizvodi

© SHOOOS