SKU: 75.98409
Boja: Siva / Grey

On Running Cloudnova Form Titanite

-12% 170 

150 

Nema na skladištu

3 boja
Ovlašteni prodavatelj - Isključivo originalni proizvodi
SLANJE ISTOG DANA
POVRAT DO 30 DANA
Whatsapp / Phone +421 910 479 500
[email protected]
Ograničeno izdanje stila koji spaja visokotehnološke performanse, duboki stil i note rijetkog dragulja pronađenog u švicarskim Alpama.

TEHNOLOGIJA - Rijedak suputnik
Napravljen za putovanja, inspiriran najrjeđim draguljem. Cloudnova Form Titanite vas gura naprijed sa svojim zaštitnim znakom CloudTec® i Speedboard® tehnologijom. Osjetite udoban spoj performansi i amortizacije sa skrivenim CloudTec®, povezanim oblacima i elegantnim gornjištem koje pristaje uz oblik. Neka se svjetovi sudare.

MATERIJALI - Nastavite cijeli dan
Od laganog 100% recikliranog mrežastog gornjišta i dizajna bez šivanja do Zero-Gravity pjene, ova je cipela napravljena za visoku udobnost. Prilagođen obliku i usmjeren na udobnost, ovaj model također ima dvobojni tekstilni jezik koji nije samo znak titanita, već daje i najmekši stil na vrhu.

DIZAJN - Mramorno čudo
Dio kolekcije Hidden Gems, ova cipela je rijetka kao i dragulj koji ju je inspirirao. Presvlaka posebnog izdanja sa sjajnim prigušenim smeđim bojama predstavlja svog istoimenog dragog kamena titanita. Uparen s duboko izrezanom siluetom, stvara jedinstven izgled koji će vam se zasigurno svidjeti.

Slični proizvodi

© SHOOOS