SKU: 18.99483
Boja: Ružičasta / Pink

On Running Cloud Terry

-40% 160 

96 

Dostupno
Ovlašteni prodavatelj - Isključivo originalni proizvodi
SLANJE ISTOG DANA
POVRAT DO 30 DANA
Whatsapp / Phone +421 910 479 500
[email protected]
Eksperimentalne tkanine mekane na dodir zadovoljavaju kultnu siluetu Oblaka, podižući cjelodnevne performanse na novu razinu udobnosti i stila.

Tehnologija: CloudTec® za udobnost
Pjena s nultom gravitacijom i CloudTec® u potplatu pružaju mekane, jastučiće podloge. Napredni abrazivni jastučići osiguravaju vrhunsko prianjanje, a oblikovana peta pruža čvrsto i sigurno prianjanje. Speedboard ™ unutar sebe pretvara energiju nastalu slijetanjem u kretanje prema naprijed. Prepoznatljiv sustav za povezivanje brzine omogućuje vam lagano klizanje i izvlačenje stopala, ali ipak drži cipelu čvrsto na mjestu u pokretu.

Materijali: Eksperimentalni materijali
Dvije vrste veganske kože, glatke sa strane i perforirane na peti, donose novi osjećaj kultnoj silueti oblaka. Dizajn čarapa s točkastim uzorkom doprinosi jedinstvenim stilovima. Možda je istaknuta značajka jezik od frotira koji cipeli daje ime. To je dijelom pamuk, dijelom tehnički materijal, ali potpuna udobnost.

Dizajn: Performance se susreću s ulicama
Cloud Terry oživljava i ponovno zamišlja jedan od On-ovih najomiljenijih eksperimenata, Cloud Edge. Eksperimentalne tkanine mekane na dodir zadovoljavaju ikoničnu siluetu Oblaka. Spajajući novu mješavinu materijala s gradskim bojama prikladnim za sve slojeve urbanog istraživanja, Cloud Terry sadrži jedinstvene detalje koji ga izdvajaju od njegovih rođaka u oblaku.

Slični proizvodi

© SHOOOS