SKU: 554724-129
Boja: Bijela / White

Nike Air Jordan 1 Mid

-40% 110 

66 

Nema na skladištu

Ovlašteni prodavatelj - Isključivo originalni proizvodi
SLANJE ISTOG DANA
POVRAT DO 30 DANA
Whatsapp / Phone +421 910 479 500
[email protected]
Air Jordan 1 Mid Shoe inspiriran je prvim AJ1, nudeći ljubiteljima jordanskih retrosa priliku da krenu stopama veličine. Svježa boja ukrašava čiste klasične materijale ubrizgavajući neku novost u poznati dizajn.

Prednosti
Jedinica Air-Sole omogućuje lagano ublažavanje jastuka.
Gornja od prave i sintetičke kože nudi trajnost i strukturu.
Čvrsti gumeni potplat pruža vam vuču na raznim površinama.
Tekstilni jezik osjeća se mekano i ugodno.
Zemlja / regija podrijetla: Vijetnam, Kina

Bezvremenska gumena čahura udružuje se s plišanom čarapom i kapsuliranim Nike Air jastukom za cjelodnevnu udobnost. Gumeni potplat pruža trajnu vuču na raznim površinama.

Nike Air Jordan 1 debitirao je više nego što je debitirao na tržištu košarkaških cipela 1985. Potražio je trag za mnogim drugima.

Jordanina cipela, Air Jordan, premijerno se pohvalila mnogim Nikeovim košarkaškim značajkama s potpisom - komprimiranim zračnim džepom u peti, dodatnom potporom za gležanj i prekrivačem na nožnom prstu. To je nastupni logotip, krila na bočnoj strani cipele, visoko postavljaju letvicu za ono što je trebalo uslijediti u pogledu dizajna.

Jordan 1 lansiran je 1985. na kraju jordanske godine novaka, a budući da će biti spreman tek u studenom, Jordan je igrao u drugoj tenisici: Nikeovom zračnom brodu. Odabrali su Zračni brod jer dijeli puno sličnih elemenata dizajna kao Jordan 1, a oni su željeli zavarati svijet. Na TV ekranima i filmskim kamerama 1985. godine bilo je teško razlikovati zračni brod od onoga što će postati Air Jordan, a Nike je želio prodati te Jordance, pa su pustili da obmana potraje. Upravo je taj mali vizualni trik doveo do jedne od najvećih legendi tenisica svih vremena.
© SHOOOS