SKU: D195GW-4806-F
Boja: Zelena / Green

Doughnut Christopher Go Wild Series

100 
Dostupno
2 boja
Ovlašteni prodavatelj - Isključivo originalni proizvodi
SLANJE ISTOG DANA
POVRAT DO 30 DANA
Whatsapp / Phone +421 910 479 500
shooos@shooos.hr
Serija Go Wild - Go Wild, neko vrijeme Koliko je prošlo otkako ste zadnji put bili ludi za vani? Ovo bi moglo biti vrijeme za neko divlje istraživanje. Postoji li dio tebe koji se nikad ne smiruje? Poziva na akciju u divljini.

Otvorite oči i pogledajte oko sebe. Promotrite svaki kutak svojih pothvata. Neka vam okolina uzbudi krv. Mogli bismo biti vukovi, neukroćene zvijeri divljine. Traganje od zemlje do zemlje, za mjestom na kojem bi trebao biti. Moramo biti izvanredni. Ne dopustite da nas svijet sputava. Podivljaj neko vrijeme. Divlja potraga je neograničena i beskrajna. Izađite kroz vrata i pokrenite ekspediciju. Dođite i budite temeljiti u svom istraživanju.

Christopher je veganski rol-top ruksak kapaciteta 18L, koji koristi reciklirani najlon iz oceanskog otpada i vegansku kožu biljnog porijekla. Roll-top omogućuje veću fleksibilnost torbe, jer je možete jednostavno proširiti odmotavanjem. Sigurni džep s patentnim zatvaračem na stražnjoj strani omogućuje vam sigurno pohranjivanje telefona i malih predmeta.

TEHNIČKI PODACI:
420D Nylonplus® reciklirani najlon iz oceanskog otpada
Vodootporno
Siguran i jednostavan pristup (more)
Roll-top zatvaranje s kopčom za jednostavno otvaranje i proširenje kapaciteta
Pretinac za prijenosno računalo do 15 inča
Podstavljena podesiva naramenica
Veganska kožna obloga od kore jabuke
32 cm Š x 12,5 cm D x 45 cm V
18L
0,675 kg
© SHOOOS