SKU: I026391_02_90
Boja: Bijela / White

Carhartt WIP S/S Chase T-Shirt White Gold

-9% 35 

32 

Nema na skladištu

4 boja
Ovlašteni prodavatelj - Isključivo originalni proizvodi
SLANJE ISTOG DANA
POVRAT DO 30 DANA
Whatsapp / Phone +421 910 479 500
[email protected]
Pamučna majica s okruglim izrezom s logotipom širokog logotipa od Carhartta za muškarce.

Carhartt, originalna marka radne odjeće osnovana u Detroitu, Michigan, SAD 1889. godine, od tada proizvodi trajne proizvode za služenje i zaštitu vrijednih ljudi. Oprema koja se rodila iz poštovanja prema teško zarađenom dolaru bio je visoke kvalitete, iznimno izdržljiv i zauvijek se računalo na to da će funkcionirati u lošijim uvjetima i po svim vremenskim uvjetima, jer Carhartt gradi opremu koja vam stoji na leđima cijeli dan, svaki dan, 24/ 7.

Hamilton Carhartt, Carharttov osnivač, bio je neovisni mislilac, beskrajni tvorac, ali ponajviše vjernik u ono što nikada nije učinjeno. Vjerovao je u sebe i robu koju je napravio. I svakom čovjeku, "pravi posao, bez obzira radi li za mene ili kupuje od mene." Pritom nije samo izgradio marku radne odjeće, on je izgradio prijateljstva koja traju više od 129 godina. Danas se Carhartt zalaže za svakog muškarca ili ženu koji se života bave istim Hamiltonovim duhom.

Jedan brend - dvije priče
Otprilike 100 godina nakon što je Carhartt počeo izrađivati oprsnice u SAD -u, Carhartt WIP počeo je modificirati ove klasične proizvode kako bi poslužio europskoj publici. Carhartt WIP do danas prilagođava kultnu Carharttovu opremu za one koji traže profinjen dizajn i stil koji ostaje vjeran podrijetlu marke.

Recenzije kupaca

Anonym
27.7.2019.
 

Slični proizvodi

© SHOOOS