SKU: 1019025
Boja: Zelena / Green

Birkenstock Madrid EVA Khaki Regular Fit

-30% 40 

28 

Nema na skladištu

3 boja
Ovlašteni prodavatelj - Isključivo originalni proizvodi
SLANJE ISTOG DANA
POVRAT DO 30 DANA
Whatsapp / Phone +421 910 479 500
[email protected]
BIRKENSTOCK Madrid najstariji je član obitelji modela, što ga čini pravim klasikom. Pokrenut kao "gimnastička sandala" prije pola stoljeća, ovaj jednostavni model s jednim remenom postao je čvrst modni favorit. Gornji dio izrađen je od kože, čvrstog sintetičkog materijala Birko-Flor®, u sofisticiranom nubuk-u koji se može pohvaliti teksturom i bojom koju bi gotovo mogli zamijeniti sa pravom kožom.

Podnožje BIRKENSTOCK anatomskog oblika izrađeno od EVA
Gornji dio / podstava / potplat: jedan komad EVA
Pojedinosti: dvije trake, svaka s pojedinačno podesivom metalnom kopčom za jezik; vodootporan, periv, izuzetno lagan
Proizvedeno u Njemačkoj

Gornja: EVA
EVA (etilen vinil acetat) je visokokvalitetni, vrlo lagani, elastični materijal s vrlo dobrim jastucima. Kao rezultat toga, izravnava nepravilnosti na podu i osigurava da je svaki korak meko ublažen.

Pojedinosti: jedna traka s pojedinačno podesivom kopčom od metalne igle

Uspjeh tvrtke BIRKENSTOCK temelji se na njezinoj predanosti umijeću izrade ortopedski nadahnutih cipela. Tijekom stoljeća stvorio je bogatstvo neusporedivog iskustva koje je prenosilo s generacije na generaciju, a svaka generacija je njegovala i dalje proširivala to znanje.
Korijeni tvrtke mogu se pratiti do 1774. godine. BIRKENSTOCK nije samo jedna od pet najboljih svjetskih marki obuće, već je i jedna od najpoznatijih njemačkih marki na svijetu.

Njihovi osnovni proizvodi su njihova jedinstvena, anatomski oblikovana noga. BIRKENSTOCK je izumio podnožje i oblikovao je značenje izraza "podnožje stopala", koji je danas tako uobičajen. Podnožje nije samo jedinstveni, revolucionarni koncept proizvoda koji je otvorio put potpuno novom tržištu. To je također temeljna ideja i referentna točka za sve što rade. Sada i u budućnosti. Svatko bi trebao imati pristup nozi!

© SHOOOS