SKU: 1012282
Boja: Bijela / White

Birkenstock Arizona BF Silver Regular Fit

-20% 85 

68 

Dostupno
Ovlašteni prodavatelj - Isključivo originalni proizvodi
SLANJE ISTOG DANA
POVRAT DO 30 DANA
Whatsapp / Phone +421 910 479 500
[email protected]
Legendarni dizajn s dva remena tvrtke BIRKENSTOCK - Arizona. Ikonski stil s potpisom udobnosti podnožja BIRKENSTOCK. Prikazano u sjajnom patentu Birko-Flor®.

Anatomski oblikovana noga od plute i lateksa
Gornji dio: Birko-Flor®
Podstava nogu: antilop
Potplat: EVA
Pojedinosti: pojedinačno podesive kopče u metalu
Proizvedeno u Njemačkoj

Gornji: Birko-Flor
Birko-Flor s patentnom završnom obradom izrađen je od PVC-a koji se lako njeguje i higijenski je s unutarnje strane obložen mekanim, prozračnim slojem runa. Površina je presvučena slojem lakirane kože. Ovaj visokokvalitetni materijal vrlo je nježan za kožu i udoban.

Uložak: Prava koža
Fleksibilna kožna podstava, nježna prema koži, nježno se smjestila uz vaše stopalo i prilagodila se njegovoj konturi. Otvorena i tako vrlo prozračna površina stvara ugodnu klimu za stopala, čak i za vrijeme napornijih tjelesnih aktivnosti.

Podnožni materijal: Pluta
Pluta je održivi materijal ekstrahiran iz sloja kore hrasta plute. Ovaj prirodni proizvod je izolacijski i nudi vrlo dobro ublažavanje.

Potplat: EVA
EVA (etilen vinil acetat) visokokvalitetni je, vrlo lagan, elastičan materijal s izuzetno dobrim ublažavanjem. Kao rezultat toga, izravnava nepravilnosti na podu i osigurava da je svaki korak meko ublažen.
© SHOOOS