SKU: 1011B368-750
Boja: Zelena / Green

Asics Noosa Tri 14

-30% 140 

98 

Nema na skladištu

Ovlašteni prodavatelj - Isključivo originalni proizvodi
SLANJE ISTOG DANA
POVRAT DO 30 DANA
Whatsapp / Phone +421 910 479 500
[email protected]
Cipela NOOSA TRI™ 14 remiksira arhiviranu inspiraciju s krojem poput čarape. Oblikovan je s laganom konstrukcijom i učinkovitom vožnjom pod nogama.

Odvažne boje i uzorci na konstruiranom mrežastom gornjem dijelu inspirirani su ranim GEL-NOOSA™ stilovima iz 2000-ih. Praktične značajke, kao što su jezičci za povlačenje jezika i vezice koje se mogu preklopiti, olakšavaju obuvanje cipela. To ga čini praktičnijim nakon izlaska iz faze plivanja u triatlonu ili bržeg izlaska.

S GUIDESOLE™ tehnologijom ispod stopala, ove cipele pomažu smanjiti savijanje gležnja. Njegov zakrivljeni dizajn omogućuje vam uštedu više energije dok doživljavate lagano kotrljanje prema naprijed.
Neutralan
Vrsta stopala
Lukovi normalne veličine
Odgurnuti
Ravnomjerna je raspodjela s prednje strane stopala.
Kako vaše stopalo dodiruje tlo
Stopalo se spusti na vanjsku stranu pete, zatim se kotrlja prema unutra (pronira) kako bi apsorbiralo udar i poduprlo tjelesnu težinu.
Tehnika i značajke
FLYTEFOAM™ amortizacija pruža laganu apsorpciju udaraca

Tehnologija GUIDESOLE™ pomaže uštedjeti energiju smanjujući savijanje gležnja Konstruirano gornjište od mreže poboljšava prozračnost

AHARPLUS™ potplat poboljšava izdržljivost Uložak je proizveden postupkom bojenja u otopini koji smanjuje potrošnju vode i emisiju ugljika Dizajn potpunog kontakta s tlom stvara glađu i učinkovitiju vožnju Zamjenjive vezice olakšavaju personaliziranje pristajanja cipele Jezičići za povlačenje pete olakšavaju obuvanje cipela obući i skinuti

Slični proizvodi

© SHOOOS