SKU: 921733-106
Boja: Šarena / Multicolor

Nike W Air Max 97

-40% 180 

108 

Nema na skladištu

Ovlašteni prodavatelj - Isključivo originalni proizvodi
SLANJE ISTOG DANA
POVRAT DO 30 DANA
Whatsapp / Phone +421 910 479 500
[email protected]
Zahvaljujući originalnom valovitom dizajnu nadahnutom japanskim vlakovima s metcima, Nike Air Max 97 omogućuje vam da svoj stil postignete punom brzinom. Uzimajući u obzir revolucionarnu jedinicu Nike Air pune duljine koja je uzdrmala svijet i dodala svježe boje, omogućuje vam vozite u prvoklasnoj udobnosti.

Prednosti
Sintetički gornji dio zadržava fluidan izgled originala, a istovremeno dodaje udobnost i trajnost. Podložni podlozi pomažu u održavanju prozračnosti.
Izvorno dizajniran za izvođenje, Max Air jedinica pune dužine dodaje meku, trajnu udobnost. Srednji potplat od pjene osjeća se proljetno.
Gumeni potplat dodaje vuču i izdržljivost. Skriveni sustav vezanja bio je prvi te vrste i omogućuje jednostavan izgled

Pojedinosti o proizvodu
Pjenasti nosač
Povucite jezičak
Nije namijenjen za upotrebu kao osobna zaštitna oprema (OZO)
Zemlja / regija podrijetla: Vijetnam

Air Max 97 Origins recenzije Nikeova revolucionarna jedinica Air-Sole našla se u Nikeovoj obući 1978. 1987. godine Nike Air Max 1 debitirao je s vidljivim zrakom u peti, omogućujući obožavateljima više od pukog osjećaja udobnosti Air-Sole; iznenada su ga mogli vidjeti. Dvije godine nakon što je Nike Air Max 95 donio vidljivi zrak prednjim dijelovima stopala, Nike Air Max 97 stigao je s prvom jedinicom u punoj dužini. Cipela je izazvala veliki polet u tekućem svijetu, kako se i očekivalo svojim dizajnerskim linijama s efektom mreškanja. Još uvijek stvara valove više od dva desetljeća kasnije.

Slični proizvodi

© SHOOOS